23 Nisan 2012 Pazartesi

Armoni Medikal Hakkında

Kişisel bakım kozmetik ve sağlık ürünleri  alanında yaptığımız çalışmaları ve edindiğimiz tercübeleri, 2003 yılında Armoni Medikal Ürünler Ltd. Şti. çatısı altına  topladık.
Öncelikli hedefimiz kişisel bakım ve sağlık ürünlerinde Avrupa ve ABD'de kendini ispatlamış, marka olmuş, kalite ve memnuniyet açısından üst kategorilerde yer alan markaların Türkiye pazarına taşınması oldu.
Ürün konseptimizi oluşturan ürünlerin toplumumuzda ne kadar hassas olduğunu biliyor ve bu hassasiyete önem vererek var gücümüzle çalışıyoruz. İşimize gösterdiğimiz saygı ve sektörümüze kattığımız artı değer, piyasa tarafından ödüllendiriliyor.Sektöründe en iyi olma hedefimiz doğrultusunda yatırım yapmaya, ilerlemeye ve büyümeye devam ediyoruz.
İnovasyonu seviyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz sektöre yeni fikirler ve yeni ürünlerle nefes aldırmak istiyoruz. Bu nedenle piyasada zaten var olan ürünler yerine Avrupa ve ABD'de kendini ispatlamış yada yeni piyasaya çıkan, Türkiye piyasasında bulunmayan ürün ve markalarla çalışmayı tercih ediyoruz.
Ar-ge ekibimiz aralıksız olarak yurtdışında düzenlenen sektör fuarlarına katılarak yenilikleri takip ediyor yeni ürünler ve markalar araştırıyor.
ABD'den Proloonging, Yes Feromon ve Stop Ultra, İngiltere'den Safex ve Buzzex, Hollanda'dan Multi-Gyn, Macaristan'da Varbo Eden ve Arinanna BabyVac markalarının Türkiye distribütörüyüz. Bununla birlikte Almanya,İtalya,İsveç ve Macaristan'dan en kaliteli kozmetik ve sağlık firmaları ile partner çalışmalarımız devam ediyor.
Geniş bir bayii ağına sahip olduğumuz Türkiye pazarında online sistemlere, toknolojiye ve web alt yapısında ağırlık  veriyoruz.  Bayilerimizin ve bayimiz olmak isteyen firmaların kolayca ürünlerimize sahip olabileceği www.eczanedostu.com sistemimiz oldukça başarılı bir çalışma olmuştur.
İSO 9001-2000 kalite sistemleri sertifikasına sahip olan şirketimiz. TOBB Global Standartlar Merkezi GSİ'ye üye, UBB ve İEGM' ne kayıtlıdır.